provinciebestuur vergadert in het landschap

De provincie Overijssel steekt veel energie en geld in natuur en landschap. Ze doet dat niet alleen. Ook boeren, beheerders, gemeenten en tal van inwoners spannen zich in, zodat bewoners en bezoekers kunnen blijven genieten van het groen in Overijssel. Daarvan wil de provincie de Overijsselaars graag bewust maken en daarom vergaderden Gedeputeerde Staten dinsdag buiten in het landschap, aan de rand van Bathmen.

Met de nieuwe campagne ‘Zie, het landschap zit in jou’ wil de provincie aan alle inwoners duidelijk maken wat zij doet voor de Overijsselaars. In het kader van de campagne maken deze maand alle inwoners van Overijssel kans om de schoonheid van het landschap op een bijzondere manier te ervaren: Vanuit een luchtballon! Op de infocard die iedereen deze week thuis ontvangt staat een krascode, waarmee mensen kans maken op een ballonvaart of op één van de vele andere prijzen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.