poes tommie is sinds woensdag zoek

De poes Tommie, uit de Raalter wijk De Hartkamp, wordt sinds woensdagmorgen 6 mei vermist. Marion Stam: “Tommie is een oranje/rode poes met witte poten, buik en een witte bef. Ze heeft een rode halsband om, met een belletje en kokertje (met adres). En ze heeft een oranje met wit gestreepte staart.”

Volgens Marion is Tommie een zéér sociale en aanhankelijke poes en gaat graag op onderzoek uit. “Heb je haar gezien of is ze misschien per ongeluk jouw garage of schuur ingelopen? Laat het ons dan weten? Bedankt alvast voor de moeite! We missen haar!” Marion is te bereiken op via het nummer: 06-51536726.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.