Home / archiefcentraal / poes tommie is sinds woensdag zoek

poes tommie is sinds woensdag zoek

De poes Tommie, uit de Raalter wijk De Hartkamp, wordt sinds woensdagmorgen 6 mei vermist. Marion Stam: “Tommie is een oranje/rode poes met witte poten, buik en een witte bef. Ze heeft een rode halsband om, met een belletje en kokertje (met adres). En ze heeft een oranje met wit gestreepte staart.”

Volgens Marion is Tommie een zéér sociale en aanhankelijke poes en gaat graag op onderzoek uit. “Heb je haar gezien of is ze misschien per ongeluk jouw garage of schuur ingelopen? Laat het ons dan weten? Bedankt alvast voor de moeite! We missen haar!” Marion is te bereiken op via het nummer: 06-51536726.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.