pleinfeest in luttenberg met cuban heels

De woensdagavond voor Hemelvaart wordt op het pleintje voor Elckerlyc in Luttenberg de eerste editie van het Pleinfeest gehouden. De ingrediënten voor dit feest zijn simpel: Een tap, een barbecue, wat vuurkorven en live muziek van bluesband Cuban Heels. De entree is gratis.

De bestrating voor Elckerlyc is vernieuwd. “Dat schreeuwt bijna om een feestje”, zo laat het bestuur van Elckerlyc weten. “Nog niet gezien? Dan kom je de avond voor Hemelvaart toch kijken! Maken we d’r meteen maar een gezellige avond van. Want laten we eerlijk zijn: Met wat lampjes, fakkels en vuurkorven kan dat knusse pleintje, onder die bloeiende beukenbomen, wel eens één van de gezelligste plekjes van Luttenberg worden.”

Cuban Heels speelt stevige grotestadsblues, waarbij met name de legendarische bluesrockformatie The Red Devils een enorme inspiratiebron vormt. Het Pleinfeest begint ‘na de koffie’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.