Home / archiefcentraal / plaza steekt hockeyers smhc in het nieuw

plaza steekt hockeyers smhc in het nieuw

Snackbar ‘Plaza @ The Corner’ uit Raalte Noord heeft maar liefst zeven teams van de Raalter hockeyclub SMHC in het nieuw gestoken. Met deze sponsoring hebben Otto Lindeman (eigenaar van Plaza) en collega Roland ten doel om een stukje uniformiteit binnen de club te creëren.

De nieuwe shirts komen vooral de uitstraling van SMHC ten goede, want door uiteenlopende redenen waren er in sommige teams grote verschillen ontstaan in de shirts. Verschil in kleur en het ontbreken van clublogo waren de meest voorkomende problemen. Maar door de sponsoring van Plaza lopen alle leden, die nog niet voorzien waren van sponsorkleding, er vanaf nu weer netjes bij. Met een nieuw shirt voorzien van het logo van Plaza en het clublogo van SMHC.

Overigens is de Raalter hockeyclub nog steeds actief op zoek naar nieuwe sponsoren. Plaza @ The Corner hoopt met deze input voor de hockeyclub ook andere ondernemers te motiveren voor het sponsoren van de hockeyclub in Raalte.

Lees ook

Jubileumeditie van wandeldriedaagse van Labor

WESEPE – Plattelandsvereniging Labor Wesepe-Averlo houdt van woensdag 4 tot en met vrijdag 6 augustus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.