Home / archiefcentraal / opvolger stefan kieftenbeld heet tom de boer

opvolger stefan kieftenbeld heet tom de boer

Tom de Boer volgt Stefan Kieftenbeld op als de beste vrije trappen nemer van SV Raalte. Afgelopen zondag werd op de sportvelden aan de Jan van Arkelstraat een voorronde van de AB Oost Free Kick Competitie 2009 afgewerkt. Liefst 24 deelnemers streden om de opvolging van Kieftenbeld, die zich vorig seizoen de beste mocht noemen.

Na een spannende strijd kwam Tom de Boer dus als winnaar uit de bus. Hij krijgt op 3 juni een clinic aangeboden van Pierre van Hooijdonk. Als winnaar mag Tom ook SV Raalte op vrijdag 26 juni vertegenwoordigen bij de grote Free Kick-finale in het stadion van FC Zwolle . Met vele andere deelnemers van andere clubs, strijdt Tom daar om een totaal van 10.000 euro voor zijn club.

Lees ook

Schrijfpakketjes van Amnesty in plaats schrijfdag

RAALTE – De jaarlijkse schrijfdag van de Amnesty International werkgroep in Raalte op de Internationale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.