opknapbeurt groen blekkerhoek van start

Daarbij is er veel aandacht voor groen in de wijk, maar er komen ook meer parkeerplaatsen, nieuwe speelvoorzieningen en wordt de riolering aangepakt.

Voor nieuw openbaar groen moest eerst het oude openbare groen wijken. Want de bomen die er eind jaren zeventig waren neergezet, werden toch wel erg groot voor een woonwijk. De grootscheepse klus is gestart in de Dahliastraat en de Berkenlaan. Eerst de bomen er uit, dan een nieuwe riolering. Daarna zijn de andere straten in deze wijk aan de beurt. Uiteindelijk moet er een ruim opgezette, kindvriendelijke en inbrekersonvriendelijke wijk van komen. Meer weten? We schreven er al eerder over.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.