Home / archiefcentraal / opbouw van ribsenblues weer begonnen

opbouw van ribsenblues weer begonnen

Wie langs de Domineeskamp in Raalte rijdt kan er niet omheen: Ribs&Blues staat er weer aan te komen. Dit jaar mocht voorzitter Ton Groot Beumer hoogstpersoonlijk met een spuitbus de precieze plek aangeven waar de mast van de grote tent komt te staan. Alle andere locaties worden daarvan afgeleid met behulp van een gedetailleerde tekening.

Het gaat de dertiende editie worden, maar de weergoden spreken van geluk. Lekker warm en geen regen. Hoewel dat met de start van de opbouw wel anders was: Veel wind en donkere wolken. Dat je je niet voor kunt stellen dat het in en rondom die tenten dit weekend gezellig toeven is. The Powershop, stroomleverancier van Ribs&Blues (en van Pinkpop, Lowlands en André Rieux) heeft daar een motto voor: ‘Alles komt goed!’

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.