oosterwechel houten vloeren is verhuisd

Oosterwechel Houten-Vloeren is sinds vorige week actief op de nieuwe locatie aan de Zompstraat 41 in Raalte. “We waren echt toe aan uitbreiding”, stelt Jordi van der Weegh, die samen met Bas en Arno Oosterwechel de eigenaar is van Oosterwechel Houten-Vloeren. “Het nieuwe bedrijfspand heeft een betere uitstraling, we beschikken er over veel meer ruimte en daardoor kunnen we onze klanten beter bedienen en meer mogelijkheden tonen in de showroom.

Op de oude locatie aan de Spitsstraat beschikte Oosterwechel Houten-Vloeren over zo’n vierhonderd vierkante meter, op de nieuwe locatie gaat het om zo’n duizend vierkante meter. “Het was gewoon te klein geworden”, stelt Jordi. “In onze oude showroom konden we lang niet alles laten zien. We zaten er eigenlijk al een aantal jaren tegenaan te hikken en medio vorig jaar hebben we de knoop doorgehakt en grond gekocht aan de Zompstraat.” Uiteraard is iedereen welkom om een kijkje te nemen in de showroom.

Oosterwechel Houten-Vloeren levert maatwerk in massieve houten vloerdelen, lamellen, parket en laminaat. Naast de verkoop voorziet het bedrijf ook in de aanleg. En wil je je houten vloer een nieuwe kleur geven, dan levert Oosterwechel verschillende kleuren olie. De medewerkers komen bij je langs om de oude kleur eraf te schuren en de nieuwe aan te brengen. De zaak werd in ’97 opgericht door Tone Oosterwechel. In ’99 begon het bedrijf met een verkooppunt in Lochem. Enkele jaren geleden namen Jordi, Bas en Arno de zaak over.

“In de loop der jaren hebben we naam gemaakt in de regio. We hebben een klein bedrijf met een goed team. We hebben gedreven personeel met hart voor de zaak. Dat alles maakt ons flexibel. Als wij zeggen dat het goed komt, dan komt het ook goed. Heel veel groter willen we ook niet worden. Hoe groter, hoe langer de lijnen. En met onze huidige grootte kunnen we de markt goed bedienen. We hoeven nooit nee te zeggen. Onze kracht is ook dat we de productie van de vloeren grotendeels in eigen beheer hebben en daarom snel kunnen werken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.