Home / archiefcentraal / oosterhuis en nijboer laten schuld achter

oosterhuis en nijboer laten schuld achter

Oud-Heetenaar Willie Oosterhuis en Raaltenaar Ronald Nijboer hebben het afgelopen jaar bij Go Planet in Enschede een schuld van een paar ton veroorzaakt. Dat zeggen de eigenaren Guus Brandriet en André van Leeuwen tegen RTV Oost.

Via een juridische procedure proberen ze het geld bij Oosterhuis en Nijboer terug te claimen. Volgens RTV Oost geeft de zaakwaarnemer van Oosterhuis en Nijboer toe dat er sprake is van een conflict. Maar hij legt op zijn beurt namens het duo een schadeclaim van enkele tonnen bij Go Planet neer.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.