ook nijboer is winnaar van mijn tent is top

Rianne Sleeuw en Annelie van den Bos hebben dinsdag in een spannende finale het televisieprogramma ‘Mijn Tent is Top’ van Herman den Blijker gewonnen. Op zich is dat voor Salland niet bijzonder, want die tent staat in Amersfoort en ook de dames komen niet hier uit de buurt. Maar toch zit er een Sallands tintje aan dit verhaal. De designers van Nijboer uit Mariënheem zorgden namelijk voor het interieur in De Pastinaeck, de winnende horecatent.

Net als vorig jaar was Nijboer Interieur & Design ook dit jaar door twee deelnemende koppels van het tv-programma uitgekozen om de inrichting van hun pand te verzorgen. Het bedrijf van eigenaren Martijn Smit en René Nijboer was dit jaar, naast De Pastinaeck in Amersfoort, ook ingehuurd voor de inrichting van Gold Delicious in Maastricht. Bülent en Gül, het koppel uit Maastricht, moesten het programma achter als eerste verlaten.

Wie De Pastinaeck binnenkomt, ziet eerst de bar. Deze straalt gezelligheid en geborgenheid uit. Om het ‘huiskamergevoel’ te vergroten, liggen er veel kranten en tijdschriften. In De Pastinaeck verder geen drukke LCD-schermen of schreeuwende kleuren op de muur, maar bij Rianne en Annelie is het vooral huiselijk en warm. Daarbij maken ze gebruik van de kleuren bruin, oranje en wit. De vloer en het meubilair zijn van donker eikenhout met een dieporanje bekleding. Comfort en functionaliteit zijn daarbij de belangrijkste uitgangspunten.

Bij het RTL4-programma ‘Mijn Tent is Top’ strijden vier koppels uit andere plaatsen voor het verwezenlijken van hun droom: Het runnen van een eigen horecatent. Het stel dat volgens het publiek de bestlopende onderneming neerzet, krijgt de investeringen die zij heeft gedaan terug. Voor de winnaars van 2009, Rianne en Annelie, betekende dit een cheque van 227.000 euro. De andere koppels mogen hun onderneming wel voortzetten, maar zitten opgescheept met een schuld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.