ook miss montreal komt naar stoppelhaene

Van Wolter Kroes is het zeker dat hij het podium op donderdagavond zal betreden, vermoedelijk komt ook Miss Montreal op donderdag naar de Domineeskamp. Getuige een filmpje op Stöppelhaene-hyves lijkt er in ieder geval geen twijfel over te bestaan dat Miss Montreal haar debuut op het Sallandse oogstfeest gaat maken.

Een optreden van de uit de Zaanstreek afkomstige Wolter Kroes betekent altijd gezelligheid. Waar je hem ook tegenkomt, Wolter is altijd één en al energie. Hij had zijn grote doorbraak in 1995 met ‘Laat me los’. Het grote publiek kent hem sinds vorige zomer met name van de EK-hit ‘Viva Hollandia’. Het was zijn 24ste nummer dat in de diverse hitlijsten is verschenen en hij behaalde daarmee zijn hoogste notering in de Top 40. Viva Hollandia, de EK-versie, stond maar liefst zes weken op nummer 1.

Sanne Hans (Miss Montreal) schreef al liedjes toen ze heel jong was en speelde vanaf haar tienerjaren in bandjes. Een van die bands, Ysis, een echt meidentrio, maakte langzaam furore in het circuit. Sanne werd pas echt bekend toen ze als Miss Montreal begin 2008 met haar liedjes naar buiten trad. Haar ogenschijnlijk simpele liedjes bleken ineens een groot publiek aan te spreken. Juist met de muzikanten komen de Miss Montreal songs zo goed uit de verf. Want Sanne mag dan wel het absolute boegbeeld zijn, Miss Montreal is wel degelijk een band.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.