Home / archiefcentraal / ook driedaagse van nieuw heeten zit er op

ook driedaagse van nieuw heeten zit er op

Net als in Lemelerveld, zit ook de Avond wandel 3-daagse van Nieuw Heeten er al weer op. Ondanks de donkere wolken was er ook vrijdag tijdens de laatste avond een goede opkomst. Toen het nog droog was gingen alle deelnemers vol goede moed van start. Helaas begon het tijdens de wandeling van vijf kilometer toch te regenen, maar dat mocht de pret duidelijk niet drukken.

Opmerkelijk was vrijdag de deelname van twee invaliden. Omdat de route toegankelijk was voor rolstoelers konden zij zich mengen tussen de bonte stoet wandelaars. Een bonte stoet, omdat er aan de oproep om verkleed te wandelen vrijwel door iedereen gehoor werd gegeven. Van boer tot jeugdige gothics, bijna iedereen was op elk denkbare manier verkleed. Al met al een zeer geslaagde happening in de omgeving van Nieuw Heeten.

Lees ook

Scouting Olst-Wijhe zoekt vrijwilligers

OLST/WIJHE – Het seizoen van Scouting KVLS Olst-Wijhe is recentelijk afgesloten. Normaal gebeurt dat gezamenlijk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.