ook driedaagse van nieuw heeten zit er op

Net als in Lemelerveld, zit ook de Avond wandel 3-daagse van Nieuw Heeten er al weer op. Ondanks de donkere wolken was er ook vrijdag tijdens de laatste avond een goede opkomst. Toen het nog droog was gingen alle deelnemers vol goede moed van start. Helaas begon het tijdens de wandeling van vijf kilometer toch te regenen, maar dat mocht de pret duidelijk niet drukken.

Opmerkelijk was vrijdag de deelname van twee invaliden. Omdat de route toegankelijk was voor rolstoelers konden zij zich mengen tussen de bonte stoet wandelaars. Een bonte stoet, omdat er aan de oproep om verkleed te wandelen vrijwel door iedereen gehoor werd gegeven. Van boer tot jeugdige gothics, bijna iedereen was op elk denkbare manier verkleed. Al met al een zeer geslaagde happening in de omgeving van Nieuw Heeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.