Home / archiefcentraal / ontwerp zelf je keuken op site keukenland

ontwerp zelf je keuken op site keukenland

Keukenland Wijhe heeft een primeur. Vanaf nu is het mogelijk om op de site van Keukenland je eigen keuken te ontwerpen. Je begint met je keuze uit drie opties, glad front, rustiek en kaderfront. Aan de hand van verschillende foto’s kun je bepalen welke stijl het beste bij je past.

Aan de hand van allerlei keuzemogelijkheden word je vervolgens stap voor stap door het ontwerpproces begeleid. Daarbij dien je alle gegevens over de beschikbare ruimte in te voeren. Het leidt uiteindelijk tot een eigen 3D-ontwerp. “Met deze optie is het mogelijk om thuis al flink na te denken over het ontwerp dat je wilt”, vertelt Fred de Roos, de eigenaar van Keukenland Wijhe. “Zie het als een leuk speeltje, waarmee je thuis al dingetjes concreter kunt maken. Het maakt de zoektocht naar het juiste ontwerp van je keuken alleen maar gemakkelijker.”

Het ontwerp dat voortvloeit uit de inspanningen op internet, is overigen niet definitief. De medewerkers van Keukenland zullen je in hun zaak meehelpen bij het concreet maken van het ontwerp en kunnen eventueel wat extra keuzeopties aanbieden. “We zullen de ideeën van onze klanten koppelen aan deskundig advies”, vertelt De Roos. “En natuurlijk moeten we ook het kostenplaatje nader bekijken.”

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.