Home / archiefcentraal / online stemming virtueel museum geopend

online stemming virtueel museum geopend

Het Virtueel Museum Raalte, dat per 1 januari 2010 het daglicht moet zien, zit nog altijd zonder officieel logo. Initiatiefnemers Ida van den Enk en Martie Leusink, beide lid van Fotoclub Salland, hebben daartoe een logowedstrijd uitgeschreven en daar wil Salland Centraal graag een handje aan bijdragen. Acht logo’s zijn de voorbije weken ingeleverd, de stemming is geopend!

Het VMR wordt in een proefversie tijdens Cult 2009 op 9 en 10 mei voor het eerst aan het publiek gepresenteerd. Dan kunnen bezoekers ook stemmen voor een eigen logo voor dit museum. De stemmen die daar geteld worden, zullen worden opgeteld bij de online stemming op Salland Centraal. Die is dinsdag geopend en [url=https://www.sallandcentraal.nl/vmr.php]die vind je hier[/url]. Het winnende logo wordt op 12 mei in onze weekkrant bekendgemaakt.

[url=https://www.sallandcentraal.nl/vmr.php]Klik hier om direct naar de online stemming te gaan![/url]

Lees ook

Vroeger in Salland: De onthulling van het oorlogsmonument

Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en omstreken de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.