ole presenteert nieuw lemelerveld spettert

De Stichting Olé, Organisatie Lemelerveldse Evenementen, houdt op zaterdag 6 en zondag 7 juni een nieuw evenement onder de naam ‘Lemelerveld SpetterT’. Een onderdeel van het programma op zondagmiddag is ‘Lemelerveld Uit de Kunst’. Rondom Zwembad Heidepark krijgen amateur-kunstenaars de kans om zich op een laagdrempelige wijze te presenteren aan het publiek. Inmiddels hebben zo’n tien exposanten zich opgegeven.

Graag ziet de stichting Olé dit aantal nog flink uitgebreid met inwoners uit de gemeente Dalfsen en daarbuiten. Alle disciplines zijn welkom, van schilderen tot beeldhouwen en van tekenen tot boetseren. Olé zorgt voor de faciliteiten en biedt een aangename middag met een programma voor het hele gezin. Voor informatie en opgave kun je contact opnemen met Marcel Heerink via mheerink@home.nl of telefonisch op 0572-373044.

Lemelerveld SpetterT start echter al op zaterdagavond met een optreden van het cabarettrio Enge Buren. Dat betekent muzikaal cabaret, drie mannen op een podium met een hele lading aan instrumenten. Meerstemmigheid, aanstekelijk enthousiasme, absurdistische muziekcreaties, persiflages en karikaturen. Iedereen die een dolle, maffe, frisse avond wil beleven moet Enge Buren meemaken. Aanvang is om 20.30 exact. Stand up comedian Jeroen Smits verzorgt de pauzeact. Na afloop kun je gezellig na borrelen met muziek van DJ’s Niels en Pettrik.

De zondag is een echte familiedag. Er is voor elke leeftijdsgroep wat te beleven, met de nadruk op de kinderen. Het programma start om 11.00 uur met een koffieconcert. Het koor Pajoko uit Hellendoorn verzorgt een muzikaal optreden met zang en gedichten. Tussen 13.00 uur en 14.00 uur kun je vertrekken vanaf Zwembad Heidepark voor de fietstocht. Vanaf 14.00 uur worden de kinderen vermaakt met theatershows, schminken en springkussens. De band All the Best zorgt voor muzikaal vermaak. Om 16.30 uur volgt de spectaculaire roofvogelshow, waarna iedereen gezellig kan aanschuiven voor een barbecue.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.