obs de vogelaar investeert in engelse les

Ze kregen namelijk Engelse les van oud-leerling Kim van Raalten, die tegenwoordig eerstegraads docent Engels is.

Een tijdje geleden belde Kim directeur Jan Hendriks op, om te vragen of zij een workshop ‘Engels in de Klas’ mocht geven op haar oude school. Hendriks was geïnteresseerd, maar vroeg toch om een week bedenktijd. Hij wilde graag eerst weten of er binnen zijn team interesse voor was. Maar gelukkig voor Kim van Raalten reageerde het team enthousiast. Ze bood haar oude school een gratis workshop aan, omdat zij onlangs haar eigen onderneming is gestart. In plaats van een vergoeding, vroeg zij om feedback op haar workshop.

De naam van de onderneming van Kim is ‘Engels in Zwolle’. Hiermee wil ze bereiken dat mensen aan de naam kunnen zien wat ze waar van haar kunnen verwachten. Bovendien is de naam goed te onthouden. Naast workshops op basisscholen verzorgt ze lessen aan leerlingen, studenten en mensen uit het zakenleven. Voor meer informatie zie staging2.engelsinzwolle.nl.

Meer foto's