Home / archiefcentraal / nk gazonmaaierracen op feest de eikelhof

nk gazonmaaierracen op feest de eikelhof

In het tweede weekend van mei – komend weekend dus – worden op de Eikelhof traditioneel de Oranjefeesten gehouden. En dit jaar gaat Oranjevereniging Eikelhof op de sportieve tour.

Op vrijdagavond wordt er om 19.30 uur in de tent gestart met een panna-voetbaltoernooi, in combinatie met een drive-in discotheek. Een dag later start ‘s ochtends vanaf 9.30 uur de kofferbak-verkoop en kleedjesmarkt. Om 13.00 uur is het tijd voor ronkende tractoren tijdens de trekkerslepwedstrijden. En op zondag volgt er nog meer motorisch geweld, met het NK Gazonmaaierracen. Dat spektakel begint om 12.00 uur. Tussendoor is er een boeiende demonstratie van modelvliegtuigen.

Naast al die sportiviteit ook heel veel gezelligheid op de Eikelhof. Zaterdagavond staat Papa di Grazzi in de tent. Dat is een zeskoppige feestband, met twee danseressen erbij. Op zondag, tijdens het gazonmaaien, wordt de muziek verzorgd door drive-in discotheek ‘Happy Music’. Het volledige programma met de tijden is ook te vinden op www.oranjefeesteneikelhof.nl. Via de site kun je je ook opgeven voor de verschillende onderdelen van het feest.

Lees ook

Tragiek en romantiek bij Podium Heino

HEINO – Acteursechtpaar Trudy de Jong en Theo de Groot brengt op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.