nieuwe eigenaren ben tielbeek tevreden

Freddy en Ingrid Snel kijken tevreden terug op hun eerste half jaar als eigenaren van Ben Tielbeek Mannenmode. De formule is licht aangepast, maar zeer zeker niet te ingrijpend. “De naam Ben Tielbeek is al negentig jaar heel bekend in de regio. Die heeft een rijke historie. Daar moet je niet al te veel aan willen veranderen.”

Het echtpaar uit Ommen is per 1 augustus 2008 eigenaar van de Raalter mannenmodezaak. “Het bevalt ons hier prima”, stellen Freddy en Ingrid. “Raalte is een mooi dorp, er is altijd wat te doen. Er wordt enorm veel georganiseerd, zoals bijvoorbeeld de modeshows in het centrum.” “Ik heb daar vorig jaar zelf nog op de catwalk gestaan”, voegt Freddy toe. “Raalte doet qua sfeer ook aan Ommen denken. Hier heerst nog die echte Sallandse mentaliteit. Dat spreekt ons aan, daar voelen we ons in thuis!” Van zakelijke kostuums tot robuuste vrijetijdskleding en alles wat er tussen zit: Ben Tielbeek Mannenmode biedt het allemaal aan. De mannenmodezaak opereert grotendeels in het middensegment van de markt. Het aanbod van de zaak heeft inmiddels wel een kleine verfrissing ondergaan.

“We hebben enkele nieuwe merken aan het aanbod toegevoegd”, vertellen Freddy en Ingrid. “Het gaat bijvoorbeeld om de kostuums van Van Gils, robuuste vrijetijdskleding van Camel Active, spijkerbroeken van Mustang, bijzondere overhemden van Blue Industry en de volledige collectie van Marco Manzini, het eigen merk van onze inkooporganisatie. Dat is zeer scherp geprijsde mannenkleding. Maar begrijp ons niet verkeerd, ook de man van 80-plus kan nog gewoon bij ons terecht. Dat is zeer zeker een markt die we ook willen blijven bedienen. We hebben het overgrote deel van het klantenbestand gewoon kunnen overnemen. Daar zijn we ontzettend blij mee. Nu het nieuwe modeseizoen is begonnen hebben we veel mensen al weer voor de tweede keer gezien!”

Freddy en Ingrid wilden al jaren voor zichzelf beginnen. Hoewel ze geen van beide een achtergrond hadden als ondernemer, grepen ze de kans om Ben Tielbeek Mannenmode over te nemen met beide handen aan. “Het stond te koop en we waren al tijden op zoek. Toen we dit zagen, vielen alle puzzelstukjes op hun plaats. Daarnaast hebben we allebei iets met kleding. En de vrijheid en de eigen verantwoordelijkheid die het ondernemerschap met zich meebrengt, spreekt ons ook aan!” Voorlopig gaat het echtpaar gewoon op de ingezette koers verder. “In de personen van Willy Koerhuis en Patricia Otten hebben we medewerkers die bekend zijn in Raalte. Willy werkt hier al 42 jaar en Patricia ook al weer drie jaar. We proberen ons te onderscheiden op het gebied van klantvriendelijkheid, service en prijs/kwaliteit. Hier is tijd voor een praatje, een kopje koffie en een lach!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.