nieuw logo en website voor stoppelhaene

Stöppelhaene lanceert een nieuw logo en een nieuwe website. De nieuwe uitstraling is een voorbode van het komende Stöppelhaenefeest van woensdag 26 tot en met zondag 30 augustus.

Het nieuwe logo symboliseert een trotse haan bovenop een korenaar. Het straalt traditie, kracht en plezier uit. Dat zijn ook de fundamenten onder het feest van Stöppelhaene, dat dit jaar voor de 58ste keer wordt gehouden. De gebruikte kleuren (rood, groen en geel) geven het beeldmerk frisse en hedendaagse tinten. Het logo is ontworpen door Raaltenaar Sander Booijink, eigenaar van ontwerpbureau StijlXpres en vrijwilliger bij Stöppelhaene.

De introductie van het logo gaat gepaard met een nieuwe uitstraling van alle uitingen van Stöppelhaene. Als eerste heeft de website staging2.stoppelhaene.nl die vernieuwing ondergaan. De nieuwe site is vanaf donderdag 28 mei (vandaag dus) online en is gebruikersvriendelijker. Zo is in één oogopslag te zien of programma-onderdelen specifiek voor kinderen en jeugd zijn bestemd of dat ze meer op andere leeftijds- en doelgroepen zijn gericht.

Meer dan honderd vrijwilligers zijn ondertussen druk bezig met de voorbereidingen om er ook dit jaar weer een mooi feest van te maken. De komende maanden krijgt het programma zijn verdere invulling. Onder meer via de website, die met regelmaat wordt ververst, en berichten in de media kan iedereen de vorderingen goed volgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.