muzikale trip van tcr tours naar vlaanderen

De Raaltese Mia Nijland, organisator van het ‘Festival van de Lage Landen’, heeft de handen ineengeslagen met TCR Tours. De touroperator gaat namelijk geheel verzorgde meerdaagse reizen verzorgen naar Eeklo (Oost-Vlaanderen) en heeft nu een uniek weekendarrangement op het programma staan. Deze trip staat geheel in het teken van de Nederlandstalige muziek, want het festival is in Vlaanderen en dus wordt er in het Nederlands gezongen.

Als je met de busreis van TCR meegaat, wordt je meegenomen naar de eerste editie van het Vlaams-Nederlandse festival op 11 en 12 juli. Tijdens dit muziekspektakel zullen onder andere René Froger, Nick & Simon, Clouseau en tal van andere artiesten hun opwachting maken. Afsluiter is Nederlands populairste zanger van 2007 en 2008 en vertolker van het levenslied: Frans Bauer. Arrangementen zijn te boeken via tcrtours.nl of lamaniere.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.