mobiele tattoostudio ribsenblues gepimpt

Daarom heeft de organisatie één van de houten saloons gereserveerd, van waaruit de eerste jaren van het festival de spareribs verkocht werden. Moby en Marianne hebben een mobiele tattooshop, maar in Raalte rijden ze hun ‘van’ in zo’n kraam.

Iedereen vanaf 18 jaar (of vanaf 16 jaar, maar dan alleen met toestemming van de ouders!) kan een bijzondere tattoo laten zetten. In het huisje kun je alle voorbeelden uit het enorme aanbod bekijken voor je een keus maakt. Van Tribals Maori tot portretten, van letters en tekens tot bloemen en dieren, groot of klein, het kan allemaal. En het gebeurt natuurlijk met de grootste deskundigheid waarbij aan alle veiligheidseisen wordt voldaan.

Mensen die er nu al zeker van zijn dat ze (eindelijk) eens een tattoo willen tijdens Ribs&Blues 2009, kunnen alvast een keuze maken op staging2.realtattoosinside.nl. En voor wie het niet aandurft: Je kunt op het festival ook een henna-tattoo laten zetten. Die gaat er vanzelf weer af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.