met de auto van de brug af het kanaal in

Een man is zondagochtend rond half zes met zijn auto in het kanaal beland. De man was naar eigen zeggen op weg naar Wijhe. Op de Heetenseweg miste hij een scherpe bocht over de brug, reed dwars door de reling en belandde in het kanaal. De man, waarvan we niet meer gegevens hebben, kon zelf weer op de kade komen en kwam er verder met een zere rug vanaf.

Naast de politie rukte ook de brandweer en zelfs een duikploeg uit, want er lag een fiets op de wal. Volgens de chauffeur had hij die achterin de kofferbak gehad. Hulpdiensten namen echter het zekere voor het onzekere en doorzochten de bodem van het kanaal op een eventueel slachtoffer. Dat werd niet aangetroffen. De automobilist bleek gedronken te hebben. Hoeveel moet nog blijken tijdens een ademanalyse op het politiebureau.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.