meet and greet met cuby en the blizzards

Tijdens Ribs&Blues wordt een speciale ‘meet and greet’ gehouden met alle leden van Cuby & The Blizzards. Iedereen die de nieuwe CD ‘Cats Lost’ en het unieke door Anton Corbijn ontworpen t-shirt koopt, kan backstage de handtekeningen van Harry Muskee en zijn mannen krijgen. Ook kunnen er foto’s gemaakt worden. Dat gebeurt allemaal direct na het optreden van Cuby & The Blizzards op Tweede Pinksterdag tijdens Ribs&Blues.

Met de zeer goed ontvangen nieuwe CD van Cuby & The Blizzards, de eerste na ruim tien jaar met uitsluitend nieuw materiaal, staat de band weer helemaal in het middelpunt van de belangstelling. Het optreden bij Ribs&Blues stond al langere tijd vast, maar dat wordt nu dus gecombineerd met een meet and greet voor alle oude en nieuwe fans. Het gaat om een gezamenlijk initiatief van Ribs&Blues en het management van Cuby.

De nieuwe CD ‘Cats Lost’ is er in verschillende uitvoeringen, waaronder een hele bijzondere: Een (gelimiteerde) versie op vinyl, met daarbij de CD en een uitgebreid booklet met foto’s van Anton Corbijn en alle songteksten. Daaronder ook ‘Low Country Blues’, uitverkozen tot nieuwe single. Deze kost 27 euro en voor 8 euro komt daar een Anton Corbijn t-shirt bij. Ook is er een gelimiteerde versie in luxe verpakking digipack (20 euro) waarbij ook voor 8 euro het Corbijn-shirt gekocht kan worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.