marsman we moeten meer geduld hebben

Raaltenaar Gerard Marsman is donderdag, als directeur Coaches Betaald Voetbal, door een reporter van het NOS Jeugdjournaal geïnterviewd over de vele trainerswisselingen dit seizoen in het betaalde voetbal.

In het korte gesprek geeft Marsman aan dat er tegenwoordig veel meer komt kijken bij het trainersvak. “Vroeger was een trainer een trainer en niet meer dan dat”, zegt de Raaltenaar. Nu wordt er veel meer van een trainer verwacht. Daarnaast krijgt een trainer steeds minder tijd om aan een ploeg te bouwen. Marsman sluit het interview dan ook af met de zin: “We moeten vooral veel meer geduld hebben.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.