Home / archiefcentraal / markerink keert na ziekte terug in peloton

markerink keert na ziekte terug in peloton

Wielrenster Loes Markerink uit Raalte is hersteld van een derde keelontsteking op rij. Op haar website www.loesmarkerink.nl valt te lezen dat ze zaterdag 9 mei haar opwachting maakt in de Omloop van Middag-Humsterland, de derde wedstrijd van De Rijke Topcompetitie voor vrouwen.

In de Stentor van woensdag zegt de Raaltese Markerink het volgende: “Ik heb helemaal opnieuw moeten beginnen met de seizoensopbouw, nadat ik vrij snel ziek werd na de eerste wedstrijden. Ik wilde heel graag rijden in de Ronde van Drenthe en de Ronde van Gelderland, maar wilde niets forceren. Daarmee breek je alleen maar af in plaats van dat je opbouwt. Ik moet mijn prioriteiten maar naar het einde van het seizoen verleggen.”

Lees ook

Bijplaatsen korhoenders op de Sallandse Heuvelrug gaat door

ZWOLLE – In totaal gaat het 300.000 euro kosten: Staatsbosbeheer mag de komende vijf jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.