Home / archiefcentraal / markerink keert na ziekte terug in peloton

markerink keert na ziekte terug in peloton

Wielrenster Loes Markerink uit Raalte is hersteld van een derde keelontsteking op rij. Op haar website www.loesmarkerink.nl valt te lezen dat ze zaterdag 9 mei haar opwachting maakt in de Omloop van Middag-Humsterland, de derde wedstrijd van De Rijke Topcompetitie voor vrouwen.

In de Stentor van woensdag zegt de Raaltese Markerink het volgende: “Ik heb helemaal opnieuw moeten beginnen met de seizoensopbouw, nadat ik vrij snel ziek werd na de eerste wedstrijden. Ik wilde heel graag rijden in de Ronde van Drenthe en de Ronde van Gelderland, maar wilde niets forceren. Daarmee breek je alleen maar af in plaats van dat je opbouwt. Ik moet mijn prioriteiten maar naar het einde van het seizoen verleggen.”

Lees ook

‘Een echt dorpshart waar iedereen zich thuis voelt’

Jelle Vloedgraven vanaf 1 april uitbater van Het Wapen van Wesepe; ‘Ik ben niet vies …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.