maak paula miss overijssel en stem nu

De 17-jarige Paula Wagteveld uit Wijhe zit in de finale van de Miss Overijssel verkiezing 2009 van RTV Oost. De Sallandse is één van de twaalf kandidaten die zijn overgebleven uit de selectieronden en maakt nog steeds kans om de opvolgster te worden van Maaike Heethaar, die vorig jaar met de titel aan de haal ging.

De grote finale wordt op vrijdag 29 mei vanaf 20.00 uur live op TV Oost uitgezonden en gepresenteerd door Carrie ten Napel en Kim Kötter. Tijdens de finale én ook nu kun je al stemmen op je favoriet. Uiteraard zijn wij Sallanders fan van Paula. Dus pak je telefoon er even bij en sms ‘Miss 10’ naar 4422 (0,60 euro per ontvangen bericht) of bel 0909-5000600 en toets ‘10’ in het hoofdmenu en sluit af met # (0,60 euro per gesprek). Je kunt zo vaak stemmen als je wilt.

In de finale van de Miss Overijssel verkiezing zitten drie catwalk-ronden. Na de eerste ronde kiest de jury zeven kandidaten en het publiek drie kandidaten die doorgaan naar de volgende ronde. Bij de tweede catwalkronde kiest de jury vier kandidaten en het publiek één kandidaat. Deze vijf kandidaten gaan door naar de derde en tevens laatste ronde, waarbij de jury de winnaar bepaalt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.