louise van der linde wint actie de fotograaf

Louise van der Linde uit Wijhe heeft de derde ronde van de actie van Salland Centraal en De Fotograaf in Raalte gewonnen. De opdracht was om een foto te maken die in het teken stond van de lente. Louise kwam met deze foto van het ontluikende groen. Ze heeft een studioreportage bij De Fotograaf gewonnen.

Clark Hueting van De Fotograaf, ons enige jurylid: “Een heerlijke frisse foto die het thema van de wedstrijd ‘Lente’ goed tot zijn recht laat komen. De net opengesprongen knoppen lijken zich aan de zon te warmen. Prachtige kleuren, goed belicht. Ook is er gebruik gemaakt van een diagonale lijn die de compositie ten goede komt. Als het had gekund, was het misschien nog mooier geweest als de takken (rechts boven) op de achtergrond niet in beeld waren gekomen. Die leiden een tikkie af. Toch een goed geschoten opname waarvan de maker het verdient even in het zonnetje te worden gezet! Gefeliciteerd!”

Het onderwerp van de vierde ronde van de fotoactie is ‘Voetbal’. Niet alleen De Fotograaf is rond dit thema onze partner, maar ook Intersport Schutte Raalte geeft prijzen weg. De sportzaak geeft een heel elftal aan voetballen weg voor de winnende inzending. Clark Hueting blijft uiteraard het jurylid. Tot en met vrijdag 10 juli kun je je foto’s inzenden op [url=http://fotograaf.sallandcentraal.nl/]onze speciale actiesite[/url]. We stappen daarna over naar de vakantiefoto’s.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.