lopen door wijhe met cabaretier dolf jansen

Dolf Jansen is naast cabaretier, schrijver en DJ ook een fervent hardloper. Op donderdag 4 juni loopt hij, voorafgaand aan zijn voorstelling in het Capellenborgtheater, een afstand door Wijhe. En iedereen met een kaartje voor zijn voorstelling ‘Altijd verder’ kan meerennen.

Het is bekend dat Dolf Jansen, waar ook in Nederland, voor zijn voorstellingen hardloopt. Het Wijhese theater heeft Jansen nu uitgedaagd om op 4 juni samen met zijn bezoekers een afstand te lopen. Deze uitdaging is door Dolf spontaan opgepakt. Er is op deze dag een tocht uitgezet van circa 5 kilometer die één, twee of drie keer gelopen kan worden. Na deze sportieve prestatie is het ’s avonds genieten van de voorstelling. Voetbalvereniging Wijhe ’92 stelt kleedkamers ter beschikking waar de lopers zich kunnen omkleden en douchen. De start is dan ook bij de ingang van de voetbalvereniging om 15.30 uur. De voorstelling begint om 20.15 uur.

De voorstelling ‘Altijd verder’ is vernoemd naar een boek dat Dolf Jansen schreef over hardlopen. Dolf Jansen: “Over hardlopen, zweten, sex, kilometers wind tegen, zon op je bolletje, tranen in je ogen, startschoten en finishlijnen, pasta tot je ploft, sportdrank tot je spuugt, pijn en genot. Over het leven dus eigenlijk.” In Wijhe verzorgt Jansen een try out.

Voor de voorstelling zijn nog enkele kaarten beschikbaar. In de voorverkoop betaal je 16 euro, aan de kassa 18 euro. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Postagentschap Bourquin en Toerist Info Wijhe in Wijhe en bij Boek- en kantoorvakhandel Korten in Olst. Ook kun je kaarten reserveren op de website van het theater. Opgeven voor het hardlopen kan middels een mailtje naar kaartverkoop@capellenborgtheater.nl. Vermeld daarbij je naam, de leeftijd en de afstand die je wilt lopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.