lokale kunst uit olst wijhe in de haere

Kunstenaarsforum ‘t Sal organiseert zaterdag 9 en zondag 10 mei een tentoonstelling in Havezate De Haere, gelegen langs de IJssel tussen Olst en Deventer. Meer dan twintig professioneel werkende beeldende kunstenaars uit de gemeente Olst-Wijhe exposeren hun schilderkunst, keramiek, glaskunst, fotokunst en viltkunst.

Het wandelgebied langs de IJssel ten zuiden van Olst – rondom Havezate De Haere dus – wordt veel bewandeld. Vanwege de expositie krijg je nu ook de kans eens een kijkje te nemen ín De Haere. De expo is beide dagen open van 10.00 tot 17.00 uur. De Haere is te bereiken via de N337, afslag Randerstraat (zie bewegwijzering). Het adres is Haereweg 4 in Olst.

Deelnemende kunstenaars zijn Pieter Boxman, Roel Huurneman, Egbert Hascher, Jan van Dijk, Jean Nieuwenhuis, Thérèse R.de Boer, Christien de Jong, Sjoerdtje Hak, Kathy Jumelet, Thea Zoet, Hennie Schaapman, René v.d. Hoofd, Anky Essink, Marianne Kolk, Harry Ravers, Teun de Haan, Adrie Jongsma, Loes Luurs, Anneletty Schumacher, Betsy Grooters en Thea de Badts.