leden vvd raalte op bezoek bij beaphar

Het bestuur van de VVD afdeling Raalte organiseert ieder jaar een bedrijfsbezoek voor haar leden. Dit jaar alweer voor de derde keer en wederom was het bezoek aan een gerenommeerd bedrijf zeer geslaagd. Afgelopen donderdag bracht een twintigtal leden een bezoek het Raalter Beaphar, dat met tweehonderd werknemers in Raalte een goede werkgever is. De eerste locatie was die aan de Oude Linderteseweg.

Onder strikte bewaking van hygiëne mochten de VVD-leden zien hoe de productie van (in dit geval) konijnenvoer in z’n werk gaat. Er werden veel vragen gesteld aan de huidige directeur Daan Aa. Het tweede deel van het bezoek was op de locatie Drostenkamp, het hoofdkantoor van Beaphar, te gast. Een schitterend gebouw, destijds onder architectuur gebouwd voor het waterschap. Hier werd Daan Aa onderworpen aan een spervuur van vragen over producten en de wijze van produceren en concurreren. Tot slot een lekker drankje en hapje verzorgd door Joop van den Enk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.