kunstweekend in de haere groot succes

Honderden kunstliefhebbers hebben afgelopen weekend een bezoek gebracht aan de tentoonstelling van ’t Sal in Havezate De Haere, gelegen langs de IJssel tussen Olst en Deventer. Meer dan twintig professioneel werkende beeldende kunstenaars uit de gemeente Olst-Wijhe exposeerden hun schilderkunst, keramiek, glaskunst, fotokunst en viltkunst.

De delnemende kunstenaars waren Pieter Boxman, Roel Huurneman, Egbert Hascher, Jan van Dijk, Jean Nieuwenhuis, Thérèse R.de Boer, Christien de Jong, Sjoerdtje Hak, Kathy Jumelet, Thea Zoet, Hennie Schaapman, René v.d. Hoofd, Anky Essink, Marianne Kolk, Harry Ravers, Teun de Haan, Adrie Jongsma, Loes Luurs, Anneletty Schumacher, Betsy Grooters en Thea de Badts.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.