koelewijn en harry slinger in line up ramele

De organisatie van twee grote discofeesten bij Racketcentrum Ramele in Raalte heeft de line-up voor vrijdag 26 en zaterdag 27 juni rond. Naast de lokale band Sir Pfeiffer and the Yo’Mama Yokes komen landelijk bekende artiesten als Peter Koelewijn en Harry Slinger vrijdagavond naar Ramele voor het feest Back to the Summer of ’89. Ook Santa Rosa en Just Like Robbie maken hun opwachting tijdens het feest, dat met DJ Bolinski extra gestalte krijgt.

“Een typische avond om met vrienden of familie te reserveren in de agenda”, zegt Gerco Middelkamp van Rosec Security, één van de organisatoren van het feest. “Het wordt weer een avond echt ouderwets uitgaan met de komst van enkele topartiesten. Ook voor de zaterdagavond hebben we bewust gekozen om het beste neer te zetten en DJ’s te boeken als Buzz Fuzz, Pavo en Crypsis. Dit alles in een omgeving die even groots als uniek zal zijn!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.