kermisweekend middel met monique smit

Op het feestterrein aan de Oude Deventerweg in Middel wordt in het weekend van 15, 16 en 17 mei weer de jaarlijkse Kermis Middel gehouden. De organisatie is zoals gebruikelijk in handen van de Stichting Feestcommissie Middel.

Het kermisweekend gaat op de vrijdagavond van start met een optocht, begeleid door de Holstobloazers, vanaf autogarage Voskes. Aangekomen op het feestterrein zal de kermis geopend worden met een ballonnenwedstrijd, waarna een clown de kids vermaakt. ‘s Avonds zal de band X-Static de feestgangers met een optreden vermaken. Van dat optreden worden tevens opnames gemaakt voor een DVD.

Op zaterdagmorgen wordt vanaf 9.00 uur de traditionele rommelmarkt gehouden op het feestterrein. De middag staat in het teken van kinderspelen. Voor de zaterdagavond heeft de organisatie de bekende band Fragment gecontracteerd. Ook is het gelukt om Monique Smit naar Middel te halen.

De zondag begint met een oldtimers trekkertoertocht en een solextoertocht over verharde en onverharde wegen door het mooie Sallandse landschap. ‘s Middags wordt op veler verzoek wederom een kooivoetbaltoernooi georganiseerd. Verder is er nog een demonstratie van een hondenbehendigheidsspel. En zal Alex van den Broek, meervoudig Nederlands kampioen, een motor-trial-show weggeven.

Als nieuw onderdeel heeft de organisatie van Kermis Middel een tractorbehendigheidswedstrijd gepland, maar die gaat alleen door bij voldoende deelname. De Middelse kermis wordt zondagmiddag afgesloten met verrassende optredens van Gewoon Jansen, Die Tolle Leute en Kevin Smit. Voor meer info zie de websitie staging2.kermismiddel.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.