kampioenen rohda f9 de platte wagen op

De voetbalkampioenen dienen zich aan. Niet gek, want de meeste competities lopen dit weekend ten einde. Dus als je een platte wagen met dansende mensen in een sporttenue voorbij ziet trekken, dan is het vermoedelijk een kampioensteam.

Zaterdag trok de platte wagen met spelers van Rohda F9 al door Raalte. De Rohda-mannekes hebben dit seizoen geweldig gepresteerd. Wel hebben ze voor hun wedstrijden veel in de auto moeten zitten. Tegenstanders kwamen uit Dalfsen, Den Ham, Holten, Nijverdal… Maar gelukkig ook uit Mariënheem. Op het spandoek dat de jongens meedroegen was overigens te zien dat ze niet alleen zaterdag kampioen zijn geworden. Ze hebben dit seizoen alles gewonnen wat er te winnen viel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.