kaartjes iedereenmaghetwetennu populair

Iedereenmaghetweten.NU heeft een compleet vernieuwde website. De online webshop voor geboortekaartjes is uitgebreid met een mooie en unieke collectie adoptiekaartjes en trouwkaarten. Erna Smit uit Raalte is oprichter van de website en ontwerpt zelf de kaarten voor de collecties.

Eind 2007 startte ze met de online webshop voor geboortekaartjes. Geen standaard kaartencollecties, maar een ruim en gevarieerd aanbod dat naar de wens van de ouders kan worden aangepast. Door het succes van de site is halverwege 2008 Inge Smit ingestapt en samen vormen ze nu het team van Iedereenmaghetweten.NU. Vanuit Raalte werken Erna en Inge met enthousiasme aan de website en de kaartencollecties. Erna: “De nieuwe website heeft een kleurrijke en frisse uitstraling die perfect past bij onze doelgroep. De oude site scoorde al snel goed. We hebben klanten uit heel Nederland, maar ook in Duitsland, België en Italië weten ze ons te vinden.”

“De unieke Oudhollandse geboortekaartjes collectie en de collectie ‘broertje zusje geboortekaartjes’ zijn favoriet bij onze bezoekers. Omdat de site zo’n succes is hebben we besloten om de collectie kaarten nog verder te uit breiden met adoptiekaartjes en trouwkaarten. De bestaande geboortekaartjes zijn verder uitgewerkt met nieuwe kaarten, zoals de collectie ‘Ikke en Meintje’, Trendy, Hip, Lief, Meerling en ontwerpen voor een eigen foto.”

“Bijzondere momenten mogen gevierd worden en dat begint vaak met een mooie kaart”, vertelt Inge. “We horen wel eens van klanten dat ze al een tijdje op zoek zijn naar een unieke kaart, maar net niet die kaart kunnen vinden die bij ze past. Er zijn veel aanbieders van geboortekaartjes en trouwkaarten. Toch is het vaak moeilijk om je eigen persoonlijke kaart te vinden tussen al die dikke boeken. Op de website Iedereenmaghetweten.NU laten wij voorbeelden zien van unieke kaarten. Omdat alle kaarten ontworpen zijn door Erna kunnen aanstaande ouders en verloofden bij ons een kaart uitzoeken en laten aanpassen in lettertype. Dat Erna en Inge op de goede weg zijn blijkt wel uit de reacties in het gastenboek, die op de website te vinden zijn. Erna: “En dat geeft ons het vertrouwen dat we op de goede weg zijn.”

De website is gebruiksvriendelijk. In een paar stappen kies je een kaart naar keuze en bestel je een pdf-proef per mail. De pdf-proef wordt volledig aangepast met eigen gegevens, zoals namen en een gedichtje. Inge: “De pdf-proef per mail is gratis en geheel vrijblijvend. Onze klanten zitten dus nergens aan vast als ze het kaartje eerst willen zien. Zo hebben we al veel persoonlijke kaarten ontworpen met foto’s en tekeningen van een broertje of zusje. De kaarten worden pas gedrukt als de klant ook echt tevreden is.” De aflevering is voor Erna en Inge net zo belangrijk als het ontwerp. Erna: “Onze vaste huisdrukker is NetZoDruk in Zwolle, maar ook met DDMC in Raalte hebben we een goed contact.”

Erna: “Speciaal voor de lezers van Salland Centraal hebben we een mooie aanbieding. Bij elke bestelling voor 1 juli 2009 geven wij tien euro korting op de collectie geboortekaartjes, adoptiekaartjes of trouwkaarten. Ook ontvang je gratis een trendy tas gratis. De actiecode voor de korting is: SC090512. Die kun je invullen op onze bestelpagina.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.