kaartjes hoftheater volgend seizoen te koop

Dolf Jansen, Ivo Niehe, Carel Kraayenhof, Cuby and the Blizzards, Liesbeth List, Ellen ten Damme, Ronald Goedemondt, Mathilde Santing, Purper, Peter Faber, Margriet Eshuis, Van Dik Hout, Daniël Lohues, Frank Groothof, Lenny Kuhr… Zij allen komen het volgend theaterseizoen naar het Raalter Hoftheater. Wederom geen kinderachtig programma. Wil je er bij zijn? Kaartjes zijn al te boeken via staging2.hoftheater.nl. Daar vind je ook het volledige programma.

Vanaf 8 juni worden alle inschrijvingen van HOFgenoten met voorrang verwerkt. Daarna worden alle andere formulieren in willekeurige volgorde verwerkt. Als er teveel is ingeschreven voor een voorstelling zal de notaris eerst een maximum aantal kaarten per voorstelling vaststellen (meestal vier voor een familievoorstelling, twee voor overige voorstellingen). Is er dan nog steeds te veel vraag, dan past de notaris loting toe. Bestellers krijgen stoelnummers toegewezen op basis van de best beschikbare plaats. Bestellers kunnen dus geen voorkeur voor een zitplaats aangeven tenzij het gaat om speciale plaatsen in verband met bijvoorbeeld een lichamelijke beperking.

De toegewezen kaarten worden betaald via een eenmalige machtiging. Het bedrag wordt eind augustus afgeschreven en de kaarten worden uiterlijk 31 augustus thuisgestuurd. De kaarten hoeven dus niet zelf afgehaald te worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.