jonge tafeltenissers ttv wijhe kampioen

Maar dat was geen domper op de feeststemming. Het kampioenschap werd uitbundig gevierd. Op een platte kar, gesponsord door Autobedrijf Bennie Mulder, heeft het team met luide toeters en bellen, een ererondje door Wijhe gemaakt.

Het kampioensteam onder leiding van Marinus Veldhuis bestaat uit Cas Bijsterbosch, Jeroen Eppink, Debbie van Dijk, Geri van der Steege, Ruben en Demi Brinkhuis. Het jeugdteam kan terugkijken op een leuke competitie in de vijfde klasse. De wedstrijden waren vaak spannend, maar altijd sportief en gezellig.

Het jeugdteam is gepromoveerd naar de vierde klasse. TTV Wijhe grijpt het kampioenschap gelijk aan voor nog meer promotie: “Wil jij ook zo goed leren tafeltennissen als deze kampioenen? Geef je dan op voor het Superstar Programma dat TTV Wijhe introduceert. Op de site van TTV Wijhe vind je alle informatie over het Superstar Programma. Of kom gerust met één van je ouders naar de informatieavond op donderdag 4 juni in het clubgebouw van de tafeltennisvereniging aan De Lange Slagen 41 in Wijhe.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.