Home / archiefcentraal / jeugdtoernooi broekland trekt veel bekijks

jeugdtoernooi broekland trekt veel bekijks

De organisatie van de 32ste editie van ‘t Broeklandse Rabobank Jeugdtoernooi kijkt terug op een zeer geslaagd weekend. Dankzij het fantastische weer was de publieke belangstelling groot en werd de jeugd flink aangemoedigd.

Het voetbaltoernooi in Broekland ging zaterdag van start met de D- en C-elftallen. Op zondag was het de beurt aan de jonge F- en E-pupillen. Komende zaterdag (30 mei) wordt het voetbaltoernooi afgesloten met nog enkele E- en D-ploegen.

Lees ook

Hans de Kort: Windturbines

(ingezonden brief) Hans de Kort is weer in de pen geklommen om zijn ongenoegen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.