ijsbaan de scheg wordt weer speelparadijs

Het Speelparadijs van Sport- en Recreatiecentrum De Scheg in Deventer opent woensdag 27 mei weer haar deuren. Deze zomer is het paradijs, speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar, open tot en met vrijdag 14 augustus. Het Speelparadijs is tot en met 1 juli iedere woensdagmiddag open van 13.30 tot 18.00 uur en van 6 juli tot en met 14 augustus van maandag tot en met vrijdag van 10.30 tot 18.00 uur.

In het halfoverdekte paradijs staat het grootste luchtkasteel van Europa, een airtrampoline, een toren met vogelnestschommel, een tobbedansbaan, een buikschuifbaan, voor kinderen tot 5 jaar een aparte speelhoek en nog veel meer… Weer of geen weer, het is in het Speelparadijs altijd feest! Het tarief voor zowel kinderen als volwassenen bedraagt 3,20 euro. Volwassenen krijgen daar koffie en thee voor. Kijk voor meer informatie op staging2.descheg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.