hulzebos wint halve marathon van raalte

De organisatie van het Raalter loopfestijn kijkt terug op een zeer succesvolle dag. De weersomstandigheden waren zaterdag geweldig. Op alle afstanden was sprake van een toename van het aantal deelnemers. Er sneuvelden drie parcoursrecords. En in totaal kwamen er maar liefst 538 atleten aan de start.

Er waren uiteindelijk zes teams die meededen aan de eerste Joop van den Enk Bedrijvenloop. Op de vijf kilometer werd het team van de Rabobank eerste, op de voet gevolgd door het team van Vital Centre. Als derde eindigde het team van Joop van den Enk. De tien kilometer werd gewonnen door het team van Jansman.

Grote man op de halve marathon was Lamko Hulzebos uit Zuidwolde. Hij kwam na 1 uur 12 minuten en 49 seconden over de finish. De zege bij de vrouwen ging naar Anne van Schuppen uit Nunspeet, in 1.29.08. Bekijk voor alle uitslagen de site van de Halve Marathon Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.