Home / archiefcentraal / hevo haalt drie medailles op bij nk turnen

hevo haalt drie medailles op bij nk turnen

De turnsters van gymvereniging Hevo Heino hebben zeer goed gepresteerd tijdens het NK tweede divisie in Reusel. De meisjes kwamen met drie medailles thuis. Merel Tietema werd eerste bij de meisjes jeugd. In dezelfde klasse werd Daniëlle van de Klippe derde, terwijl Alissa van den Brink (4e) en Bianca van de Klippe (7e) net naast de prijzen grepen.

Jasmijn Tietema behaalde de vierde plek bij de pupil 2. Bij de instappers was er een zilveren medaille voor Athina Chimezie, een zesde plaats voor Kim Temmink, Beau Luchtenberg werd 21ste en Juliët van Dam was 26ste.

Lees ook

Hans Kamphuis tijdelijk wethouder Olst-Wijhe

OLST/WIJHE – Hans Kamphuis, nu nog raadslid namens het CDA, is aangewezen als tijdelijke vervanger …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.