hetkoor viert jubileum op den alerdinck

HetKoor uit Heino viert op zondag 17 mei haar vijfjarig bestaan met een tweetal concerten op landgoed Den Alerdinck in Laag Zuthem. Sinds haar oprichting in 2004 heeft de groep met veel enthousiasme zes verschillende projecten gezongen en deze steevast afgesloten met enkele concerten. Maar dit keer betreft het een jubileumconcert, dus zal HetKoor niet alleen begeleid worden door vaste pianiste Alma Grooters, maar zullen ook twee violisten van de partij zijn, net als solist Cora Dijk.

De leden van HetKoor komen niet alleen uit Heino, maar ook uit bijvoorbeeld Lettele, Raalte, Zwolle, Dalfsen en Heeten. Zij zingen nummers van Elgar tot John Denver, van Andrew Loyd Webber tot Schubert en van Clapton tot arrangementen van Jetse Bremer. Mark Schrijver is het vertrouwde gezicht als dirigent. De concerten in de tuinen van Den Alerdinck vangen zondag om 16.00 en 19.30 uur aan. Kaarten zijn voor 10 euro te verkrijgen bij de leden, bij Guus Speelgoed Heino en via staging2.hetkoor.eu. Bel voor meer informatie met 0572-392795.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.