Home / archiefcentraal / hageveld met goed gevoel naar hengelo

hageveld met goed gevoel naar hengelo

Na drie weken welverdiende rust reist het Köbo Motorketting.nl Racingteam Hageveld uit Luttenberg woensdagavond af naar het pittoreske Hengelo in Gelderland. Het raceteam maakt zich op voor een mooi raceweekend, dat op Hemelvaartsdag al van start gaat voor coureur Jarco Grotenhuis met enkele trainingsrondjes.

Komend weekend wil het Luttenbergse team heel graag de eerste punten pakken voor het klassement! “Stratencircuits liggen Jarco wel goed en er is weer veel werk verricht aan de optimale afstelling van de Yamaha R1”, aldus Jeroen van Beek. “We hopen dat we nu de problemen met de combinatie motor-banden-vering hebben opgelost en eindelijk een goede race-afstelling kunnen vinden.”

In Hengelo wordt, net als vroeger op de Luttenbergring, sport gecombineerd met gezelligheid. “Jawel, zaterdagavond is er een grote feesttent! En voor die tijd organiseren wij een barbecue op de paddock.” Mensen die spontaan zin hebben om langs te komen, kunnen tot uiterlijk vrijdagochtend nog even bellen met Jarco of Jeroen. “Niet mailen, want we hebben daar geen internet. Natuurlijk kun je ook blijven slapen, maar neem dan wel even zelf een tentje mee.”

Meer informatie over de entreeprijzen vind je op www.hamove.nl. Daarop staat ook het volledige tijdschema van donderdag 21, zaterdag 23 en zondag 24 mei.

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.