Home / archiefcentraal / grootmeestertitel voor wouter spoelman

grootmeestertitel voor wouter spoelman

Oud-Laag Zuthemer Wouter Spoelman is met zijn club HSG (Hilversums Schaak Genootschap) landskampioen geworden. HSG wist vorig jaar ook al de titel te pakken in de Meesterklasse, de hoogste klasse in het schaken in Nederland.

Wouter had een groot aandeel in het kampioenschap van zijn schaakvereniging, want hij heeft dit seizoen in de Meesterklasse een schaakgrootmeesternorm behaald. De 18-jarige schaker behaalde voor HSG 6,5 punt uit 9 duels. Voor Wouter betekende het de derde grootmeesternorm én de grootmeestertitel, omdat hij aan de rating-eis van de FIDE al had voldaan.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.