Home / archiefcentraal / gratis ijscos aan de churchilllaan in raalte

gratis ijscos aan de churchilllaan in raalte

Wie snel aan verfrissing toe is, kan een gratis ijsje halen aan de Churchilllaan 10 in Raalte. Moet je wel eerst Henry Zwakenberg, uitbater van Café de Gouverneur, feliciteren, want hij viert vrijdag op gepaste wijze zijn vijftigste verjaardag. Eén van zijn kado’s is een gevulde ijskar, met ‘Italiaanse’ ijscoman. Zodat heel Raalte vrijdag gratis ijs kan eten, op kosten van de familie Zwakenberg. Want er valt immers iets te vieren.

Dat Henry Zwakenberg vrijdag Abraham zou zien, was al bij velen bekend. Familie, vrienden en bekenden kwamen donderdag al in groten getale de gebruikelijke pop met ludieke tekst in de tuin aan de Churchilllaan zetten. Zeker vier Abrahams en dubbel zoveel borden met felicitaties verrezen ’s avonds in zijn de tuin. Op één van de borden staat de treffende tekst: “Henry is kroegbaas in hart en nieren, maar kan nu zelf een feestje vieren.” Henry, van harte!

Lees ook

College wil vergunningverlening voor woningsplitsing niet gratis aanbieden

RAALTE – Het Raalter college van B&W ziet vooralsnog niks in het idee van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.