gibo groep schenkt kwiek onverwachte gift

Rob van Dartel, directeur van de GIBO in Deventer, overhandigde de cheque aan Kwieks voorzitter René Schoenaker. Het geld is bestemd voor de jeugdopleiding.

Schoenaker is uiteraard maar wat blij met deze onverwachte gift. “We organiseren op korte termijn een jeugdkamp voor onze leden en kunnen dankzij deze gift de laatste puntjes op de ‘i’ zetten. Een ander deel van het ontvangen bedrag zullen we gebruiken om ons jeugdtoernooi in september op een nog hoger plan te brengen dan het vorig jaar al was. GIBO Groep is een belangrijke partij waarop je kunt bouwen”, concludeert Schoenaker.

De gift is ontstaan op initiatief van Rob van Dartel. Zijn vestiging opende in januari een nieuw pand en heeft toen alle giften van klanten en personeel opgepot. Dat bedrag is nu ter beschikking gesteld aan Kwiek. Van Dartel motiveerde zijn donatie door te stellen dat vooral sportverenigingen zwaar te lijden hebben onder de huidige economische omstandigheden. GIBO Groep toont hiermee aan dat continuïteit en stabiliteit in de relatie met haar klanten en haar partners, waaronder ook Kwiek, daadwerkelijk in de praktijk gebracht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.