Home / archiefcentraal / gb gemeentewapen heino verwaarloosd

gb gemeentewapen heino verwaarloosd

De gemeentewapens van Heino, aan de Zwolseweg en de Raalterstraat, liggen er sterk verwaarloosd bij. Dat schrijft de fractie van Gemeentebelangen in een boze brief aan het Raalter college van burgemeester en wethouders.

“In het verleden hebben wij diverse keren aandacht gevraagd voor het onderhoud van het groen bij de entrees van de kernen”, schrijft fractievoorzitter Carla Hoge, die zich nu opnieuw flink ergert aan de verwaarloosde gemeentewapens in Heino. “Met name het wapen aan de Zwolseweg ligt er sterk verwaarloosd bij. Het onkruid om het wapen groeit welig, hetgeen geen recht doet aan het oorspronkelijke ontwerp. Dat is menig inwoner van Heino al jaren een doorn in het oog.”

Voor GB is de maat nu wel zo langzamerhand vol en windt er dan ook geen doekjes om. “Of de gemeente onderhoudt het wapen en de omgeving aan de Zwolseweg op een wijze zoals het bedoeld was óf haal het wapen weg.” Als alternatief denkt de GB-fractie aan een kunstwerk, zoals de klaverbladen aan de Raalterstraat. “Deze worden door de inwoners erg op prijs gesteld.”

Lees ook

Thema-avond over vitaal buitengebied van GemeenteBelangen

RAALTE – GemeenteBelangen Raalte houdt op maandag 25 oktober de thema-avond ‘Toekomstbestendig en vitaal buitengebied’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.