fotograaf zoekt 22 paar ogen voor werkstuk

Dik van der Voort is op zoek naar mensen die zich door hem op de foto willen laten zetten voor een speciale opdracht. De 58-jarige Raaltenaar volgt een deeltijd vakopleiding tot fotograaf aan de Fotovakschool in Apeldoorn, en heeft veel personen nodig voor de opdracht. “Voor de opleiding moet ik een werkstuk maken met als thema ‘Door het bos de bomen niet meer zien’, maar daarbij mag ik geen bos fotograferen”, legt Van der Voort uit. “Het moet uniek en creatief zijn.”

Dus heeft de (nu nog) hobbyfotograaf ervoor gekozen om een compilatie te maken van zestig paar ogen. Al die ogen worden via Photoshop tot één afbeelding gemaakt. “Op dit moment heb ik negentien paar ogen en negentien toezeggingen, dus nog 22 paar ogen te gaan. De foto’s worden gemaakt in mijn kleine, bescheiden studio aan huis. Per persoon maak ik ongeveer tien foto’s, dit duurt hooguit tien minuten. Iedereen die mee wil werk is welkom.”

Heb jij interesse om een hobbyfotograaf te helpen met zijn werkstuk en wil je jezelf wel eens op de foto laten zetten, neem dan contact op met Dik van der Voort op 0572-358447 of mail naar d.h.vandervoort@home.nl. Iedereen die zijn of haar ogen laat fotograferen krijgt, indien gewenst, het eindresultaat afgedrukt. Ook is Van der Voort bereid om gratis een portretfoto te maken van de personen die meewerken aan het ‘oogproject’ en deze gratis af te drukken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.