flip jonkman komt geen dauwtrapper tegen

Onze Man vond het donderdag vroeg in de ochtend tijdens zijn rondje Salland nog wel druk met ‘dauwtrappers’, maar Flip Jonkman is een compleet andere mening toebedeeld.

Flip: “Om zeven uur stapten wij – de donderdagmorgengroep van Heikera – bij sporthal Hoogerheyne in Heino op de fiets voor een mooi rondje Heino. Maar tot mijn grote verbazing zijn we tijdens onze fietstocht niet één fietser tegengekomen. In alle rust konden we ons ‘rondje’ voltooien. Alleen bij de Colckhof ging er een kano aan ons voorbij en dat was het dan!”

Volgens de Heinoër ging dat vroeger wel anders op Hemelvaartsdag. “Ik kan me nog goed herinneren dat we een keer op Hemelvaartsdag vroeg in de morgen richting het Duitse Lünen, de partnerstad van Zwolle, fietsten. Overal kwam je groepjes met fietsers tegen. Prachtig. En nu, anno 2009…!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.