fikse brand bij kluszon raalte snel geblust

Er deden zich geen persoonlijke ongevallen voor. Wel is er veel materiële schade.

De brand ontstond rond half elf aan de achterzijde van het pand, in de omgeving van een heftruck. Maar het is nog te vroeg te zeggen dat de brand ook daadwerkelijk door die heftruck ontstaan is. Voor zover nu bekend zijn er geen giftige stoffen vrijgekomen bij de brand. Ton Groot Beumer, tot voor kort eigenaar, is zelf al binnen wezen kijken om de schade op te nemen. “De brand heeft het magazijn voor een deel verwoest. Ook is het plafond daar verloren gegaan. In de andere ruimtes, waaronder de showroom, is het vermoedelijk bij rook- en waterschade gebleven.”

De Heesweg en de Almelosestraat in Raalte waren tijdelijk afgezet voor het verkeer. Die laatste straat gebruikte de brandweer om slangen uit te rollen die bluswater uit het Overijssels Kanaal pompten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.