Home / archiefcentraal / fikse brand bij kluszon raalte snel geblust

fikse brand bij kluszon raalte snel geblust

Er deden zich geen persoonlijke ongevallen voor. Wel is er veel materiële schade.

De brand ontstond rond half elf aan de achterzijde van het pand, in de omgeving van een heftruck. Maar het is nog te vroeg te zeggen dat de brand ook daadwerkelijk door die heftruck ontstaan is. Voor zover nu bekend zijn er geen giftige stoffen vrijgekomen bij de brand. Ton Groot Beumer, tot voor kort eigenaar, is zelf al binnen wezen kijken om de schade op te nemen. “De brand heeft het magazijn voor een deel verwoest. Ook is het plafond daar verloren gegaan. In de andere ruimtes, waaronder de showroom, is het vermoedelijk bij rook- en waterschade gebleven.”

De Heesweg en de Almelosestraat in Raalte waren tijdelijk afgezet voor het verkeer. Die laatste straat gebruikte de brandweer om slangen uit te rollen die bluswater uit het Overijssels Kanaal pompten.

Lees ook

Expositie van Dorien Kouwert bij Cult Raalte

RAALTE – Dorien Kouwert exposeert tot 30 juni een selectie van haar schilderijen in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.